Skal vi ringe dig op?

Ønsker du et gratis uforligtende tilbud, så udfyld formularen herunder, så ringer vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tilskud til boligforbedringer

Bor man i EnergiMidts forsyningsområde, er der nu igen økonomiske tilskud at hente, hvis man laver boligforbedringer, der giver energibesparelser.

Resten af 2010 giver EnergiMidt tilskud til boligforbedringer, der giver energibesparelser. Baggrunden er, at EnergiMidt gerne vil yde deres bidrag til, at der kommer mere gang i energiforbedringerne hos selskabets kunder. - Dels for miljøets skyld, men også for at forbedre komforten i boligerne, f.eks. ved at minimere træk og færre kuldebroer fra kolde vægge og vinduer.

Vi benytter isoleringsmaterialet fra CBI, som er miljørigtig isolering i form af granuleret genbrugspapir, som sprøjtes ind som isolering eller efterisolering i loftsrum og i hulmure.

Tidspunktet her i foråret og sommeren er det optimale, når man tænker i energiforbedringer. Når efteråret nærmer sig vil alle have isoleret, og så er der en risiko for, at man kommer langt nede i køen. Her og nu har vi isolatører bedre tid, og derved kan kunderne få arbejdet udført hurtigt og effektivt.

Størrelse på tilskud til boligforbedringer

De energiforbedringer, som.eks. EnergiMidt yder tilskud til, er efterisolering af hulmur, loft og gulv eller udskiftning af de gamle vinduer med nye lavenergivinduer. Tilskud gives også til de, som udskifter elvarme eller det gamle oliefyr med fjernvarme og til de, der skifter sine halogenlyskilder til såkaldte LED-lyskilder.

Tilskuddet udgør i 2010 i alt 300 kr. ex. moms pr. 1.000 kWh energibesparelse. Værdien er dermed 375 kr. pr. 1.000 kWh energibesparelse for private forbrugere.

Vi har lavet et eksempel for en boligejer, der bor i et ældre parcelhus med 30 cm hulmur, der ikke er isoleret, men som bliver isoleret ved indblæsning af isoleringsmateriale. Det samlede areal af ydermur udgør i alt 110 kvadratmeter. Energisparelse jf. standardværdikataloget: 69 kWh pr. kvadratmeter.

Tilskuddet udgør i alt: 69 x 110 / 1.000 x kr. 300 = 2.277 kr. ex. moms. Og derudover får boligejeren et væsentligt forbedret indeklima, som følge af et reduceret varmetab samt en lavere årlig udgift til opvarmning.

Boligejere opfordres til at kontakte deres eget forsyningsselskab, som har ansat energikonsulenter for netop at kunne rådgive boligejere om denne nye tilskudsmulighed og udregne tilskuddets størrelse m.v.

Tidspunkt for ansøgning

Det er vigtigt at søge om tilskud INDEN igangsætning af sine energiforbedringer. Det skal ske på EnergiMidts hjemmeside, hvor der udfyldes en ansøgning. Her indtastes, hvilke forbedringer der skal gennemføres, og afsenderen modtager en foreløbig godkendelse af projektet, som herefter kan sættes i værk. Med andre ord en betydelig lettelse i procedurerne i forhold til sidste års renoveringspulje.

Der kan ikke ydes tilskud til nybyggeri.

Kontakt: Isolatør Kjellerup Tagrenovering ApS på tlf. 22 38 41 25 eller 26 46 07 15.

HUSK! ! Alle produkter leveres til samme priser i hele landet.​

Telefon:​ 26 46 07 15

Kampagne tilbud

​Vi har netop nu tilbud på loftisolering med Knauf glasuldsgranulat eller Papiruld.​

Gratis tagtjek

Få besøg af vores tagkonsulent gratis. Så får du en vurdering af dit tags tilstand, samt råd og evt. tilbud på tag eller tagrenovering.

Gratis isoleringstjek

Få en gratis vurdering af isoleringen i din bolig, samt råd og evt. tilbud på isolering af boligen

Energirigtig isolering

Husejere i Danmark kan spare helt op til 35% på varmeregningen med energirigtig isolering.