Skal vi ringe dig op?

Ønsker du et gratis uforligtende tilbud, så udfyld formularen herunder, så ringer vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Tagmaling er god økonomi og forlænger tagets levetid

Professionel tagmaling er et rigtig godt valg. Hos Kjellerup Tagrenovering har vi mange års erfaring i afrensning og maling af eternittage og betontagsten.

De gamle eternitplader fra før 1984 indeholder asbest. Men så længe asbesten er på taget, er den heldigvis ikke farlig, og asbest er et holdbart materiale. Vi overholder de krav der er, når man håndterer asbest, og renser altid eternittage i et miljøgodkendt lukket system, hvor asbesten bliver filtreret fra, og bort skaffet under gældende lovgivning. Når vi maler eternitpladerne lukkes overfladen hvilket sikrer, at asbesten ikke slipper ud i luften.

De tagplader du kan købe i dag har langtfra samme holdbarhed, så med professionel afrensning og tagmaling kan du beholde dit gamle tag i mange år frem i tiden, og spare tusindvis af kroner, det er god økonomi.

Beskyt dit tag mod vind og vejr

Taget har stor betydning for, hvordan dit hus fremstår. Det danske klima med masser af fugt og frost vil med tiden sætte spor på dit hustag. Du risikerer bl.a. at mosbegroningerne forårsager frostspringninger. Men med en afrensning og tagmaling vil dit tag holde sig smukt og stærkt i årevis.

Hos Kjellerup Tagrenovering er dit tag i kompetente og professionelle hænder. Inden påbegyndelse af arbejdet laver vi et tagtjek, og udbedrer eventuelle skader. Herefter anvendes et miljøgodkendt rensesystem til at rense mos og alger af taget, derefter påfører vi et algedræbende middel, så vi sikre os at alt vækst nedbrydes. Vi afslutter med at grunde og male to gange med professionel kvalitets tagmaling.

Ved at vælge en professionel tagmaling forlænger du tagets levetid, så der går mange år, før det skal skiftes. Hvis du samtidig vedligeholder taget med en algebehandling minimum hver 2. år sikre du dig at belægninger af alger og mos ikke sætter sig på taget.
​​

Kontakt os for et gratis tagtjek. 

 

Telefon:​ 26 46 07 15

Kampagne tilbud

​Vi har netop nu tilbud på loftisolering med Knauf glasuldsgranulat eller Papiruld.​

Gratis tagtjek

Få besøg af vores tagkonsulent gratis. Så får du en vurdering af dit tags tilstand, samt råd og evt. tilbud på tag eller tagrenovering.

Gratis isoleringstjek

Få en gratis vurdering af isoleringen i din bolig, samt råd og evt. tilbud på isolering af boligen

Energirigtig isolering

Husejere i Danmark kan spare helt op til 35% på varmeregningen med energirigtig isolering.