Skal vi ringe dig op?

Ønsker du et gratis uforligtende tilbud, så udfyld formularen herunder, så ringer vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Fliserens

Fliserens- afrensning og imprægnering

Er din terrasse eller indkørsel blevet trist af udseende, har vind og vejr efterladt belægninger og grimme begroninger? Så er fliserens det rigtige valg.. Når du afrenser og imprægnerer dine fliser, bliver de som nye igen på kun få timer. Du undgår derfor at skulle købe dyre sten, og bruge flere uger på at lægge dem.

Rensning med specialudstyr

Kjellerup Tagrenovering anvender kun miljøgodkendt specialudstyr. Vores specialudstyr renser i et lukket system effektivt fliser, terrasser og indkørsler m.m. uden at ødelægge fliserne. Både mos, alger og flisepest forsvinder efter rensning.​

OBS: Forsøg aldrig selv at rense med en hobbyhøjtryksrenser, da afrensningen ofte vil gøre overfladen ru og mere modtagelig, med andre ord, risikere du at gøre skade på dine belægningssten. Anvend derfor kun professionelle håndværkere med det rigtige specialudstyr.

En imprægnering forebygger indtrængning af vand, fugt, skidt, smuds, alger, mos og grønne belægninger. En imprægnering forebygger også frostskader, hvilket giver sten og fliser en længere levetid. Vi anbefaler også at nye sten/fliser behandles med imprægnering straks efter de er lagt, da du på denne måde kan holde dine fliser flotte i mange år frem i tiden, blot ved at algebehandle fliserne hvert 2. år.

Vi afrenser fliser fra februar til november, dog ikke så længe der er risiko for frost.

Ved at afrense og imprægnerer dine gamle sten, værner du om miljøet. Du genbruger dine gamle sten, og sparer derfor på naturens ressourcer. Resultatet er til at få øje på.

Kontakt for mere information om fliserens

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 26 46 07 15, hvis du ønsker et godt tilbud på fliserens.

Eksempel på før/efter vores arbejde​:

Før:​

Efter:

Telefon:​ 26 46 07 15

Kampagne tilbud

​Vi har netop nu tilbud på loftisolering med Knauf glasuldsgranulat eller Papiruld.​

Gratis tagtjek

Få besøg af vores tagkonsulent gratis. Så får du en vurdering af dit tags tilstand, samt råd og evt. tilbud på tag eller tagrenovering.

Gratis isoleringstjek

Få en gratis vurdering af isoleringen i din bolig, samt råd og evt. tilbud på isolering af boligen

Energirigtig isolering

Husejere i Danmark kan spare helt op til 35% på varmeregningen med energirigtig isolering.